Fysiurgisk massage (MET)

Smertelindring og bedre bevægelighed

Som RAB godkendt massør arbejder jeg med dybdevirkende massage, der hjælper til med at fjerne spændinger.

Massage giver musklerne smidighed igen.

Speciale i triggerpunkter

Smerte kan afhjælpes

Smerte er ubehagelig og forhindre os i at leve optimalt. Samtidig har man mindre bevægelighed. Sådan behøver det ikke at være.

Når du er til behandling os mig, bruger jeg triggerpunkter til at afhjælpe dine symptomer, ofte fjernes de fleste smerter ved at forløse triggerpunkter.

Efter massagen øges blodgennemstrømningen til dine muskler – celler og væv.

Massage er bl.a. god til spændingshovedpine, desuden er det godt at kombinere massage sammen med træning eller anden form for fysisk aktivitet, da det hjælper kroppen af med mælkesyreophobninger.

Til sportsskader bruges triggerpunktmassage.

Hvad et MET behandling?

Muscle-energy technique (MET) er en type manuel terapiteknik, der bruges til at forlænge, styrke og forbedre bevægelsesområdet for muskler. Din behandler vil modstå den ønskede muskel, mens du trækker den sammen og skubber mod fysioterapeuten. Denne sammentrækning holdes i cirka 5 sekunder, og processen gentages flere gange med en kort pause imellem.

MET er en meget blid, smertefri og effektiv behandlingsform, som hjælper med problemer omkring led. Behandlingen kan benyttes til alle led i kroppen. Typisk der på den ene side af et led er en overspændt muskel, der ved sit træk sætter uhensigtsmæssig belastning på den anden side af leddet, hvilket fører til smerten. Vi udløser og behandler denne smerte via blid og smertefri behandling.

Kontakt os og hør nærmere

Oplever du problemer eller smerter i dine led? Så tøv ikke med at tage kontakt til os i dag. Du kan ringe til os på (+45) 20 53 25 55 eller skriv til os via dorte@herningzone.dk. Du har også mulighed for at booke en tid på egen hånd, her på vores hjemmeside. Så vender vi tilbage hurtigst muligt så du kan få foretaget din MET behandling hurtigst muligt.

Kundeforløb med triggerpunkt

“Jeg mødte op hos Dorte Berg med en forventning om at Dorte kunne hjælpe mig af med mine abe fingre, som jeg kaldte dem, også kaldet springfingre. Mine fingre sad, som kroge og ville ikke rette sig ud. Jeg kunne ikke holde på ret meget, uden at tabe det, jeg kunne ikke strikke, hvilket er min store hobby.

Vi aftalte at tiggerpunkt terapi måske var en mulighed for dette.

Jeg havde kun været hos Dorte nogle få gange, inden det gav et resultat, som jeg er meget tilfreds med.

Jeg kan nu strække mine fingre helt ud og holde ved ting uden at tabe dette. Jeg kan også både hækle og strikke i flere timer uden at få ondt eller fingrene sidder fast som før.

Jeg kan kun varmt anbefale denne form for terapi og for mit vedkommende kom løsningen under 5 behandlinger.

Jeg kan også på det varmeste anbefale Dorte Berg, som en meget god behandler, med stor dygtighed på dette felt.”

Hanne Christensen

Spørgsmål?

Ring på (+45) 20 53 25 55. Når jeg behandler modtages du af telefonsvareren, så læg dit navn og nr, eller send en sms og jeg vender tilbage snarest muligt.